Wachtdienst

WEEKDAGEN

Van maandag tot en met donderdag kan u voor dringende zaken tussen 17u00 en 08u00 terecht bij de huisarts van wacht. Deze wachtdienst wordt verzorgd door de huisartsen van Merksplas en Rijkevorsel. Indien u tijdens de avonduren of ‘s nachts dringende hulp nodig heeft en uw eigen huisarts niet bereikbaar is, wordt u via het nummer 014 410 410 rechtstreeks doorgeschakeld met de huisarts van wacht.

Opgelet: op weekavonden werkt de huisarts van wacht vanuit zijn eigen praktijk. De wachtpost op Campus Blairon is enkel werkzaam in het weekend en op feestdagen!

WEEKEND EN FEESTDAGEN

Van vrijdagavond 20u00 tot maandagochtend 08u00 wordt de wachtdienst verzorgd door de huisartsenwachtpost. Ook op feestdagen van 20u00 de avond voor de feestdag tot de volgende ochtend 08u00 kan u op de wachtpost terecht. De wachtpost is gevestigd op Campus Blairon en is voor dringende zaken te bereiken via het nummer 014 410 410.

Meer informatie over de werking van de huisartsenwachtpost kan u terugvinden op www.wachtpost.be.

APOTHEEK VAN WACHT

Indien u buiten de openingsuren van uw apotheek dringend medicatie nodig heeft, kan u terecht bij de apotheek van wacht.

Om te weten welke apotheek in uw buurt bereikbaar is, kan u een kijkje nemen op www.apotheek.be of bellen naar het telefoonnummer 0903 99 000 (€1,5/min).