Graag hadden we jullie op de hoogte gesteld dat Het Artsenhof deze zomer met een online afsprakensysteem van start gaat. Momenteel zijn we volop bezig met de voorbereidingen ervan. U zal vanaf de zomer dus de keuze hebben hoe u een afspraak wenst te maken:

  • het secretariaat blijft op de vertrouwde uren open, en u kan telefonisch een afspraak maken zoals u het nu gewoon bent. Voor dringende gevallen is het steeds aangewezen ons even te bellen.
  • via internet zal u ook zelf een afspraak kunnen maken voor de raadpleging. Huisbezoeken moeten steeds per telefoon worden aangevraagd.
  • als u graag een afspraak online wenst te maken, maar hulp nodig heeft de eerste keer, kan u dit gerust melden aan de secretaresse. Zij kan even de tijd nemen om u wegwijs te maken.

Vanaf we een concrete datum kennen waarop het online afsprakensysteem van start gaat, houden we u op de hoogte! Ook een stappenplan hoe dit in zijn werk gaat, zullen we beschikbaar stellen. Houd dus zeker onze website www.artsenhof.be in de gaten!