Gezien de grote toename van Corona-gerelateerde vragen en besmettingen, zijn we als team genoodzaakt onze werking geregeld bij te stellen om tegemoet te komen aan alle noden. We doen ons uiterste best om iedereen de beste zorg te geven. Dit kan voor u als patiënt impliceren:

– dat u telefonisch vaak moeilijker binnen geraakt op de praktijk. U kan hier zelf bij helpen door uw vraag duidelijk en gericht te stellen. Probeer op voorhand goed na te denken op welke vraag of welk probleem je een antwoord wil krijgen, en de belangrijke informatie kort en bondig bij de hand te hebben.

– dat uw artsenkeuze soms beperkt is: als u een dringend probleem hebt, zal de arts die op dat moment beschikbaar is u verder helpen. Dit kan een andere arts zijn dan diegene die je gewoon bent. Voor minder dringende zaken, kan het zijn dat de afspraak enkele dagen langer moet wachten.

– dat we hopen op u beroep te kunnen doen om zoveel mogelijk op raadpleging te komen en huisbezoeken tot een minimum te beperken. Dit is niet alleen meer tijdsefficiënt voor de artsen, maar ook beter en veiliger: we kunnen een optimale hygiëne nastreven, en kunnen ten allen tijde aan uw dossiergegevens aan.


Tot slot: laat je niet afschrikken om ons te contacteren! Zit je met een vraag, een bezorgdheid, een probleem; zowel voor lichte symptomen als voor grote problemen blijven we zoeken naar gepaste hulp voor elke patiënt.


Met een portie geduld en creativiteit hopen we samen door deze periode te geraken.


Blijf goed zorgen voor jezelf én voor elkaar!