Gezien de grote interesse in de booster voor het coronavaccin, hebben we een bijkomend vaccinatiemoment ingepland. Op zaterdag 7 oktober van 8u30 tot 10u30 kan u eveneens terecht in de praktijk voor een vaccin. Ook de aangekondigde vaccinatiemomenten blijven beschikbaar.

Het is veilig om het coronavaccin en het griepvaccin op hetzelfde moment toe te dienen. Enkel is de ideale periode om voor griep te vaccineren van half oktober tot half november. U kan er dus voor kiezen om het covidvaccin al vroeger in oktober te laten plaatsen, en het griepvaccin op een later vaccinatiemoment.

Opgelet! Kinderen onder de 12 jaar hoeven een andere dosis dan volwassenen. Gelieve de praktijk even te contacteren indien u een vaccinatie voor kinderen nodig heeft.

Een overzicht van de vaccinatiemomenten:

zaterdag 7 oktober van 08u30 tot 10u30

dinsdag 17 oktober van 17u00 tot 19u00

woensdag 25 oktober van 17u00 tot 19u00

zaterdag 11 november van 08u30 tot 10u30

Wenst u naar het nieuwe vaccinatiemoment op 7 oktober te komen, maar had u zich al geregistreerd voor een andere datum?

Dan kan u via deze link uw moment wijzigen. Het invullen van dit formulier volstaat als registratie, u krijgt geen aparte bevestigingsmail van deze inschrijving.

Had u nog geen vaccinatiemoment gekozen maar wil u wel een boostervaccin tegen het coronavirus krijgen?

We vragen u om uw aanwezigheid aan te duiden via deze link. Zo kunnen wij een inschatting maken van het aantal covidvaccins die we moeten voorzien. Het invullen van dit formulier volstaat als registratie, u krijgt geen aparte bevestigingsmail van deze inschrijving.

Had u zich reeds geregistreerd en wenst u deze afspraak te behouden?

U hoeft niets te ondernemen. Uw registratie blijft gelden, en u kan op het voorziene moment langskomen.

Wilt u enkel het griepvaccin laten zetten?                           

Dan hoeft u het formulier niet in te vullen. U kan tijdens de vaccinatiemomenten terecht. Denk er wel aan dat u het griepvaccin zelf moet meebrengen! U kan dit zonder voorschrift bij de apotheker afhalen.

U komt naar het vaccinatiemoment?

Breng desgewenst je griepvaccin mee, neem zeker je identiteitskaart mee en draag korte mouwen.

Als u nog vragen zou hebben over de griep- of covidvaccinatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te ondersteunen bij het nemen van de beste beslissing voor uw gezondheid.