Wegens de pensionering van dokter Vandeweerdt, zal de praktijk enkele veranderingen ondergaan. Niet alleen valt er een vertrouwd gezicht in de praktijk weg, maar ook de locatie van de praktijk verandert.

We hebben ervoor gekozen om te verhuizen naar één vaste locatie. Raadplegingen zullen vanaf 1 juli 2014 niet langer in de bestaande praktijkgebouwen doorgaan, maar op het nieuwe praktijkadres in Merksplas, Steenweg op Hoogstraten 50B. Meer informatie over de ligging en bereikbaarheid kan u terugvinden onder de rubriek contact.

Hierdoor zullen er geen raadplegingen meer plaatsvinden in Rijkevorsel. We beseffen dat dit zeker voor de inwoners van Rijkevorsel, een hele aanpassing vergt. We hebben deze keuze gemaakt omdat we ervan overtuigd zijn dat we u als patiënt op deze manier beter en efficiënter kunnen verder helpen. Zo kan het secretariaat voortaan altijd aanwezig zijn op de locatie van de raadpleging. Hierdoor kunnen heel wat praktische zaken vlotter afgehandeld worden. Doordat de dokters ook op dezelfde plaats aan het werk zijn, is het gemakkelijker om tussendoor te overleggen, of om dringende zaken en afwezigheden op te vangen. Bovendien is het voor u als patiënt duidelijker waar u ons kan aantreffen.

Alle dossiers en computergegevens verhuizen mee naar Merksplas. Dit wil zeggen dat we in de nieuwe praktijk aan alle medische informatie kunnen. U bent als patiënt, ook als inwoner van Rijkevorsel, dus zeker welkom op onze nieuwe locatie.

Voor huisbezoeken verandert er niets. Wie wegens omstandigheden niet tot de praktijk geraakt, kan een huisbezoek aanvragen voor Merksplas én voor Rijkevorsel.

Wij verwelkomen u vanaf juli graag in ons nieuwe praktijkgebouw!